25 november: En kväll för Miranda

image

Den 25 november bjuder vi in till jubileumsfest!

Kvällen börjar med ett Fackeltåg som avgår från Drottninggatan 8 (vårt kontor) kl. 17:45, för att manifestera för alla de kvinnor och tjejer som fallit offer för mäns våld. Vi går en kortare promenad via Stadsparken, för att sedan ta oss ner till Stortorget. Där bjuder vi på inspirerande talare, och gratiskonsert med svenska hiphoparen Maxida Märak!

På torget kommer du även kunna träffa våra volontärer, samarbetspartners och sponsorer. Vi är många i Katrineholm som engagerar oss för att stoppa mäns våld mot kvinnor, och vi vill inspirera fler att delta i arbetet för en tryggare framtid fri från våld.

Mäns våld mot kvinnor är ett av våra största samhällsproblem. Men vi kan stoppa det, tillsammans!

Var med och fira 40 år tillsammans med oss på Kvinno- och Tjejjouren Miranda.
Hoppas vi ses!


Publicerad: 2222-11-11

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.