Extra öppet i chatten!

image

Den 1 februari lanserar Unizon sin nya webbplattform - där alla vi medlemsjourer samlas på ett enkelt och tillgängligt sätt för alla som söker stöd och hjälp. Genom denna nya plattform, finns numera också vår nya chatt: https://tjejjourenmiranda.chatt.unizonjourer.se - Välkommen in!

I samband med denna lansering, passar vi på att utöka vi vår tillgänglighet i chatten för unga tjejer i behov av samtalsstöd online. Under perioden februari till och med april, öppnar vi chatten ytterligare en dag i veckan, nämligen TISDAGAR KL. 14-16. Detta innebär att vår lilla jour numera erbjuder samtalsstöd i chatten hela FYRA GÅNGER i veckan. Vi är otroligt stolta över detta!

Vi vill passa på att tacka Sörmlands Sparbank, som genom "Stödfonden" valt att finansiera detta projekt. Tack för att ni förstår det ökade stödbehovet i och med pandemin, och möjliggör för oss erbjuda stöd i oroliga och svåra tider.

Behöver du någon att prata med? Chatta med oss!
Måndagar kl. 19-21
Tisdagar kl. 14-16 (NYHET!)
Onsdagar kl. 14-16
Fredagar kl. 17:30-19

Inget problem är för litet eller för stort, och du kan alltid välja att vara anonym <3
Du hittar oss på https://tjejjourenmiranda.chatt.unizonjourer.se


Publicerad: 2121-02-27

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.