Hälsning från Julia, vår nya medarbetare!

image

Hej allihop!

Idag har jag jobbat lite drygt en vecka som volontär-och ungdomsansvarig på Miranda. För er som inte känner igen mig, heter jag Julia och har de senaste året suttit i Mirandas styrelse. Nu har det dock blivit dags för mig att i stället jobba operativt i verksamheten och den första veckan har varit proppfull med information, inspiration, men framförallt en wow-känsla för allt som Miranda åstadkommer i både stort och smått.

Denna vecka har jag fått vara med vår verksamhetschef Emelie i allt från stödsamtal med utsatta kvinnor, till olika workshops med högstadieelever och verksamhetschefer. Det blir tydligt att Miranda en viktig aktör i lokalsamhället när det kommer till vålds-frågor och att vi tillsammans har inflytande och därmed möjlighet att göra skillnad.

Även om det fortfarande snurrar i huvudet med all ny information så hoppas jag att ni inte tvekar att höra av er till mig med frågor eller funderingar!

Kramar från Julia


Publicerad: 2222-12-09

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.