Miranda hörs i radion!

image

Under mellandagarna blev båda våra medarbetare intervjuade i radion. Först ut var det vår volontäransvarige Emma Karlsson, som deltog i P4 Sörmland. Intervjun handlade om läget under pandemin, och hur det emellanåt varit "skrämmande tyst". Lyssna på intervjun här: https://sverigesradio.se/artikel/7635344?fbclid=IwAR266VLbBB-vioI1D0Y2jb_vOqY6IygqB7s8wlJ7i7jeznx-p2uRLq5O9vE

Bara några dagar senare deltog vår verksamhetsansvarige Emelie Trolin i P1-Morgon, där hon intervjuades om problematiken kring att mäns våld mot kvinnor i nära relation inte uppmärksammas eller prioriteras av polis, media och samhälle. "Det kan inte bli mycket värre än så, att kvinnor faktiskt dör." Slutsats: Vi måste benämna våldet! Lyssna här: https://sverigesradio.se/artikel/7635875

Då vi är en liten förening, blir vi väldigt stolta när våra medarbetare får förfrågan om att delta i intervjuer om mäns våld mot kvinnor. Vi ser nämligen det som ett kvitto på att omvärlden ser och förstår vår kompetens inom ämnet. Genom att höras och synas i olika mediala kanaler, ser vi dessutom en möjlighet att nå ut till fler personer som vill eller behöver komma i kontakt med oss.

Skulle du vilja komma i kontakt med oss? Maila på kvinna@jourmiranda.se för att boka tid för samtal. Du kan även ringa direkt på 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid.


Publicerad: 2121-01-17

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.