Miranda+Ica Maxi Katrineholm = SANT

image

ICA Maxi stödjer oss i Kvinno- och Tjejjouren Miranda med köpbaserad sponsring. Det betyder att Du - oavsett om du är medlem eller inte - kan stötta vår förening VARJE GÅNG Du handlar på Ica Maxi i Katrineholm. Allt du behöver göra är att vara Stammis på Ica, samt att visa/scanna vår kod när du handlar i butiken.

Ta en skärmdump av bilden, eller följ länken för att ha tillgång till koden när du handlar: https://sponsring.ica.se/kvinno-och-tjejjouren-miranda
Vår EAN-kod är 9006

Genom samlad kraft kan vi tillsammans göra stor skillnad för kvinnor, tjejer och barn i svåra och oroliga situationer. Tack för att du vill bidra!


Publicerad: 2020-11-04

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.