MIRANDALOPPET 2021

image

Den 29 juli kan du delta i vårt alldeles egna Mirandaloppet! Detta lopp sker där du är, och på dina villkor. Kampanjen syftar till att uppmärksamma att vi ännu inte är i mål vad gäller jämställdhet i Sverige, och att vi inte tänker sluta kämpa och röra oss framåt förrän dess att mäns våld mot kvinnor och tjejer upphört!

Hur du gör för att delta?
1. Rör dig framåt på valfritt sätt - gå, spring, jogga, rulla, eller dansa! 
2. Ta en bild på din aktivitet, och dela i sociala medier - tagga oss och använd hashtaggen #mirandaloppet2021 så är du med och tävlar om fina priser  (Deltar du via Instagram och har ett privat konto, behöver du skicka skärmdump till oss för att visa att du deltar). Självklart kan du välja att delta utan att dela på sociala medier, men då är du inte med och tävlar.
3. Valfri: Skänk en peng till vårt arbete för våldsutsatta kvinnor, tjejer och barn genom att swisha till 123 378 5854

VISST HÄNGER NI VÄL MED OSS!? #starkaochenade #tillsammans #katrineholm #vingåker 


Publicerad: 2121-07-08

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.