Ny stödtjänst - Chatt för kvinnor!

image

På söndag (den 16 maj) öppnar vår nya stödtjänst, nämligen vår stödchatt för kvinnor vilka är, eller tidigare har varit utsatta för våld av en närstående. Du kan självklart också höra av dig till oss om du har funderingar på din relation eller något som hänt, och behöver någon att prata med. Vi lyssna och stöttar, utan att döma eller ifrågasätta <3

Chatten - som har öppet SÖNDAGAR KL. 19-21 - bemannas av våra fantastiska volontärer, som under våren fått utbildning i våld, motstånd och bemötande. De ha alla skrivit under ett tystnadslöfte, vilket betyder att det du väljer att berätta i chatten stannar där. Du kan dessutom alltid vara anonym i din kontakt med oss.

Tveka inte att höra av dig. Vi finns här för dig!
Du hittar chatten här (länken tar dig till chattens kö-rum): https://mirandakvinnojouren.chatt.unizonjourer.se/


Publicerad: 2121-05-10

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.