Studiecirkel

image

Hej, nu är anmälan till höstens studiecirkel äntligen öppen. Antalet platser är begränsade till tio, så först till kvarn och o.s.a. senast fredag 4:e september.

Studiecirkeln består av 6 digitala träffar, där vardera träff är 1,5 h och sker varannan torsdag med start 17 september. Vi kommer bland annat diskutera våld, normer, barn som brottsoffer, civilkurage och motstånd.

Lite praktisk info...

  • Årets upplaga av studiecirkeln kommer vara HELT digital, delvis för att vi vill testa ett nytt koncept samt att rådande omständigheter i och med Covid-19 gjort att vi valt att satsa på det digitala. Vi är peppade och tror att detta kan bli kanonbra ändå!

  • Träffarna och föreläsningarna kommer ske i programmet Zoom. Så för att kunna delta i studiecirkeln behöver du ha tillgång till en dator, mobil eller surfplatta. Du behöver också stabil internetuppkoppling samt att du har möjlighet att vistas i en lugn miljö under tiden för den digitala träffen.

  • Utöver träffar och föreläsningar i Zoom, så kommer diskussionerna ske i en privat Facebook-grupp, helt avsedd för studiecirkelns deltagare. Därmed så behöver du ha ett Facebook-konto för att kunna delta i studiecirkeln, samt vara bekväm med att använda sociala medier.

  • För att man som deltagare ska kunna inneha ett kursintyg från oss, så kommer ni examineras genom ett par skriftliga uppgifter samt genom diskussionstrådar i Facebookgruppen. Alla deltagare bedöms individuellt.

  • Föreläsningarna kommer att spelas in, och det kommer finnas möjlighet till att se dem i efterhand, om man av någon anledning inte har möjlighet att delta i realtid. Vi på Miranda har rättigheterna till våra digitala föreläsningar och övrigt material, och det är inte tillåtet att sprida våra videos i egna kanaler och för egen räkning.

Anmäl dig genom att skicka ett mejl med: namn och mejladress till tjej@jourmiranda.se (OBS: du behöver vara över 18 år för att delta).

Hoppas vi ses! 


Publicerad: 2020-09-17

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.