Uppmärksamma internationella kvinnodagen med oss!

image

Den 8 mars på internationella kvinnodagen kommer Kvinno-och Tjejjouren Miranda genomföra en digital ljusmanifestation för att manifestera för kvinnor och flickors rätt till ett liv fritt från våld!

Vi kommer även ha ett kunskapsquiz på Instagram där vi under en vecka fram till 8 mars delar kunskap på vår Instastory. Den 8 mars kan alla sedan delta i en tävling baserad på frågor i de ämnen vi delat under veckan. Vi har fått äran att bli sponsrade med fina priser av feministsmeden! För dig som föredrar fysiska möten kommer informationsmaterial från oss finnas tillgängligt på Kulturhuset Ängeln hela veckan och vi kommer även finnas på plats delar av eftermiddagen 8 mars. De kommer även ha flera andra spännande aktiviteter där. För er i Vingåker kommer Vingåkers kommun ha aktiviteter på Säfstaholms slott. Läs mer om det här.

Vill du närvara på någon av våra aktiviteter så hittar du evenemanget på Facebook här. Tryck sedan på "delta". För att delta på ljusmanifestationen så loggar du in här eller på vår Instagram klockan 18.30 den 8 mars. Tillsammans står vi upp för en tryggare framtid, fri från våld!


Publicerad: 2323-03-01

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.