Vi firar 40 år som livsviktiga samhällsbärare

image

Kvinno- och tjejjouren Miranda bildades för 40 år sedan för att göra skillnad för Katrineholm och Vingåker. Vi kämpar med ideella krafter för en tryggare framtid, fri från våld.

För hennes egen frihet. Vi erbjuder stöd och hjälp till våldsutsatta kvinnor, tjejer, och barn i svåra, osäkra och oroliga situationer.

För alla kvinnors trygghet. Vi föreläser för ungdomar på skolor och fritidsgårdar om normer, samtycke, våld med ambitionen att stoppa våldets uppkomst. Vi sprider också kunskap om rätten till stöd och hjälp om en blivit utsatt.

För ett insiktsfullt samhälle, på riktigt. Vi är en stark röst i samhällsdebatten om mäns våld mot kvinnor, tjejer och barn. Vi behöver förstå allvaret, för att kunna agera. Vi utbildar även yrkesverksamma som möter kvinnor och barn, för att fler ska kunna upptäcka och hjälpa utsatta.

Tillsammans kämpar vi för en tryggare framtid, fri från våld. Tillsammans räddar vi liv.


Publicerad: 2222-06-16

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.