Vill du bli volontär?

image

Vill du göra skillnad för våldsutsatta kvinnor och barn? Eller vill du stötta unga tjejer? Söker du ett meningsfullt uppdrag, och samtidigt bidra till ett samhälle där vi motverkar mäns våld mot kvinnor och tjejer? Då kanske det är just dig vi söker!

Volontäruppdragen vi erbjuder är:

Kvinnochatt – chatta och ge digitalt stöd till våldsutsatta kvinnor över chatt. Du chattar hemifrån, och såväl du som de stödsökande är helt anonyma för varandra.

Tjejchatt - chatta och ge stöd till unga tjejer, besvara deras frågor och funderingar digitalt. Ämnen kan variera och beröra allt från frågor om kärlek och vänskap, till psykisk ohälsa, våld och övergrepp. Du chattar hemifrån och såväl du som de stödsökande är helt anonyma för varandra.

Storasyster – vill du stötta en ”lillasyster”- ung tjej till bättre självkänsla? I storasysterskapet träffar du en ung tjej regelbundet under ett års tid och genom positiva aktiviteter och relationsbyggande bidrar du till att stärka hennes självbild.

Alla våra volontärer får genomgå vår grundutbildning i jourkunskap.

Om du är intresserad av att bli volontär i Miranda skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till: tjej@jourmiranda.se så återkopplar vi inom kort.

För att kunna vara volontär i vår förening behöver du visa upp ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/


Publicerad: 2222-09-12

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.