Vill du komma i kontakt med oss?

Telefon: 0150-780 44
Vi har öppet 9:00-15:00 mån-tors, och 9:00-15:00 på fredagar. Vi svarar i mån av tid! Om vi inte svarar, kan du lämna ett meddelande med namn och nummer så ringer vi upp när vi kan.

Mail: kvinna@jourmiranda.se/tjej@jourmiranda.se
Du kan alltid maila oss, och vi har som ambition att svara senast nästkommande arbetsdag. Att maila är det snabbaste sättet att få svar på frågor, eller boka tid för samtal.

Chatt för kvinnor (klickar du på länken kommer du till chatten webbsida):
https://mirandakvinnojouren.chatt.unizonjourer.se/
Chatten är till för dig som önskar prata med någon om pågående eller tidigare våldsutsatthet. Du kan även vända dig till oss om du har funderingar kring din relation, eller dig som är orolig för en anhörig. Du är alltid anonym i chatten! Chatten har öppet torsdagar 11-13 och söndagar kl. 19-21.

Chatt för tjejer (klickar du på länken kommer du till chattens webbsida):https://tjejjourenmiranda.chatt.unizonjourer.se
I chatten kan du prata vad än du önskar. Det kan handla om skolan, familj, vänner eller något annat du behöver få prata om. Du är alltid anonym i chatten, och volontärerna du chattar med har tystnadsplikt. Chatten har öppet på fredagar kl. 17:30-19.

Juridiskt stöd
I samarbete med Advokatlaget AB, kan vi erbjuda KOSTNADSFRI juridisk rådgivning för dig som blivit utsatt av våld från en nuvarande eller före detta partner. Det kan handla om frågor rörande brottmål, vårdnad, kontaktförbud eller dylikt. Maila oss, så ser vi till att du kommer i kontakt med vår jurist Lina!


Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.