ENGAGERA DIG

ENGAGERA DIG

Vill du göra skillnad för våldsutsatta kvinnor och barn? Eller vill du stötta unga tjejer? Söker du ett meningsfullt uppdrag, och bidra till ett samhälle där man motverkar mäns våld mot kvinnor och tjejer? Du kan bidra till en tryggare framtid!

BLI VOLONTÄR

Vi på Kvinno- och Tjejjouren Miranda söker ständigt efter nya stjärnor som vill bli en del av vår volontärverksamhet. Som volontär hos oss kan du välja att engagera dig i ett eller flera alternativ, för att på olika sätt ge stödsökande hjälp och stöd. De alternativ vi på Miranda erbjuder är:

Tjejchatt - chatta och ge stöd till unga tjejer, besvara deras frågor och funderingar digitalt. Ämnen kan variera och beröra allt från frågor om kärlek och vänskap, till våld och övergrepp. Du chattar hemifrån. 

Eventgrupp – hjälp Miranda nå ut till fler! Under hösten planerar vi att starta upp en eventgrupp som är med och planerar och hjälper till vid event samt hjälper oss sprida information om oss så vi kan stötta fler. Redan nu kan du anmäla ditt intresse.

Trygghetsvandrare – vill du vara en trygg vuxen för Katrineholms ungdomar? Ansök om att bli trygghetsvandrare för Miranda. Vi vandrar i grupper om (minst) tre och försöker finnas i miljöer där ungdomar finns. Vårt huvudsyfte är att verka trygghetsfrämjande och relationsbyggande. 

Är du är intresserad av att bli volontär i Miranda? Eller har andra frågor och funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss på tjej@jourmiranda.se

BLI STÖDMEDLEM

Du vet väl att du kan engagera dig i Kvinno- och Tjejjouren på annat sätt än att vara volontär? Du kan engagera dig genom att bli stödmedlem, och därmed betala en årsavgift som oavkortat går till jourens verksamhet. Genom att bli medlem, hjälper du också föreningen att höja sin röst i den lokala samhällsdebatten om kvinnor, flickor och barns utsatthet för mäns våld mot kvinnor. Ju fler vi är, desto högre blir vår röst!

150 kr/år

75 kr/år för studerande och pensionärer

50 kr/år för barn

250 kr/år för familj (uppge samtliga medlemmar vid inbetalningen)

Swisha till 123 378 5854 eller betala in till Bankgiro 5760-2864. Uppge mailadress vid inbetalningen, så du kan ta del av våra medlemsbrev. Två gånger per år får du ett medlemsbrev med information om vad som händer i verksamheten, samt att du också blir kallad till föreningens årsmöten.

VILL DU BLI SPONSOR?

Vill du eller ditt företag sponsra vår verksamhet? Vi erbjuder olika sponsorpaket på brons-, silver- och guld-nivå. Beroende på nivå, får du möjlighet att synas på vår hemsida, sociala medier och få en föreläsning till dina medarbetare eller kunder. Maila oss på kvinna@jourmiranda.se om du vill veta mer!

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.