STÖTTA OSS

Brinner du för kvinnor och barns rättigheter?
Har du någon gång tänkt tanken ”jag önskar det fanns något jag kunde göra”?
Längtar du efter en gemenskap och att få vara en del av en samlad kraft?
Vill du lära dig mer om våld, bemötande, jämställdhet och jämlikhet?


BLI VOLONTÄR

Vi på Kvinno- och Tjejjouren Miranda söker ständigt efter nya stjärnor som vill bli en del av vår volontärverksamhet. Som volontär hos oss kan du välja att engagera dig i ett eller flera alternativ, för att på olika sätt ge stödsökande hjälp och stöd. De alternativ vi på Miranda erbjuder är:

- sitta i chatt. (2-4 h per månad, kvällstid)
- trygghetsvandring (uppsökande verksamhet, 2-4 h per månad dag/kväll/helg)
- storasysterskap (socialt stöd, 2 h per månad, varierande tider)

De olika alternativen kräver olika färdigheter och egenskaper hos dig som volontär, och därför har vi alltid som rutin att träffa alla intressesökande volontärer för en personlig intervju. Intervjun sker på initiativ av jourens volontäransvariga, och syftet med intervjun är att du ska få möjlighet att berätta mer om dig, samt få mer information om oss och vår verksamhet. Det senare syftet med intervjun är att se vilket av stöd-alternativen som kan passa dig bäst. Detta för att det ska bli så bra som möjligt för både stödsökande och volontärer.

Är du sugen på att bli volontär, och bli en del av Mirandas verksamhet? Eller har du andra frågor eller funderingar som gäller volontärskap eller volontärverksamheten, tveka inte att höra av dig till tjej@jourmiranda.se

BLI STÖDMEDLEM

Du vet väl att du kan engagera dig i Kvinno- och Tjejjouren på annat sätt än att vara volontär? Du kan engagera dig genom att bli stödmedlem, och därmed betala en årsavgift som oavkortat går till jourens verksamhet. Två gånger per år får du ett medlemsbrev med information om vad som händer i verksamheten, samt att du också blir kallad till föreningens årsmöten.

150 kr/år

75 kr/år för studerande och pensionärer

50 kr/år för barn

250 kr/år för familj (uppge samtliga medlemmar vid inbetalningen)

Swisha till 123 378 5854 eller betala in till Bankgiro 5760-2864. Uppge mailadress vid inbetalningen, så du kan ta del av våra medlemsbrev.

VILL DU BLI SPONSOR?

Vill du eller ditt företag sponsra vår verksamhet? Vi erbjuder olika sponsorpaket på brons-, silver- och guld-nivå. Beroende på nivå, får du möjlighet att synas på vår hemsida, sociala medier och få en föreläsning till dina medarbetare eller kunder. Maila oss på kvinna@jourmiranda.se om du vill veta mer!

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

VI TACKAR VÅRA

SPONSORER

Nedan företag & organisationer sponsrar Miranda på olika sätt.

Vill ni också bli sponsor? Kontakta oss idag!

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.