Hjälp oss bli bättre!

image

Unga tjejer är en av de grupper i Sverige som är mest utsatta för våld i sina partnerrelationer. Trots detta finns stor okunskap i samhället om vilket stöd unga våldsutsatta tjejer behöver. Detta vill vi ändra på!

Vi genomför därför en enkät som en del av arbetet för att förbättra vårt samtalsstöd för tjejer som utsatts för våld i en partnerrelation. Vi vill också utveckla ett metodstöd som ska hjälpa fler vuxna att kunna ge stöd till ungdomar med erfarenheter av våldsutsatthet. 

Enkäten vänder sig till dig som identifierar dig som tjej/kvinna och som har blivit utsatt för våld i en partnerrelation som ung (13-18 år). Med "partnerrelation" menas någon du varit ihop med, dejtat, eller haft en återkommande sexuell kontakt med. Det är helt okej om du är över 18 år idag och svarar utifrån dina erfarenheter som ung. Frågorna kommer framförallt fokusera på dina erfarenheter av stöd från professionella (t.ex. skolkurator, BUP, socialtjänst, kvinno-/tjejjour) i relation till våldsutsattheten.

Vi är väldigt tacksamma för att du tar dig tid att svara på våra frågor! Enkäten tar bara några minuter.

Det är frivilligt att delta och dina svar är helt anonyma. 
Tack för din hjälp!

Klicka här för att komma till enkäten <3


Publicerad: 2424-08-27

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.