Stötta en mamma inför Mors dag!

image

Vill du hjälpa oss att stötta en mamma?

Under maj månad går alla Mirandas intäkter för medlemskap till vår “Mamma-Barn”-kassa. Denna kassa används för att hjälpa de mammor vi möter att sätta lite guldkant på tillvaron för sig själva och för sina barn. Det kan handla om att köpa nya badkläder inför sommaren, eller ett bidrag till barnkalaset.

Så, vill du hjälpa oss att stötta en mamma? En mamma som kämpat och gjort sitt bästa, trots hot och våld från sin partner... Bli stödmedlem! Eller ge bort ett medlemskap till någon du håller kär.

Swisha 150 kr till 123 378 58 54, och uppge namn och mail vid inbetalningen för den medlemskapet gäller.

Som TACK för att du stöttar en mamma inför Mors dag får du tillgång till vårt gåvobrev, perfekt att ge bort på Mors dag. Du hittar det genom att klicka här.

TACK för att du stöttar en mamma, och för att du bidrar till en tryggare framtid fri från våld.


Publicerad: 2424-05-02

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.