En julklapp från oss till dig!

image

Vi vill önska alla en varm och trygg jul - och passa på att dela med oss av en julklapp!

I samtalsstöd med såväl kvinnor som tjejer jobbar vi mycket med självkänsla. Det är en livsviktig "muskel" som behöver regelbunden träning för att vara stark och välmående. En stark självkänsla hjälper oss må bättre i vardagen, men kan också vara en viktig skyddsfaktor för oss när vi möter svårigheter och utmaningar i livet. Här kan du läsa mer om självkänsla om du är nyfiken.

Ett verktyg som vi jobbar med inom Miranda för att träna självkänslan är affirmationer. Varje dag tänker vi hundratals - kanske tusentals! - tankar om oss själva. Ibland är dessa positiva, ibland negativa. En affirmation är ett positivt påstående om en själv som hjälper en att tänka positivt om sig själv. Tyvärr är många av oss ovana att tänka positivt om oss själva, vilket gör det svårt att komma på affirmationer. Därför är vår julklapp till dig Kvinno- och Tjejjouren Mirandas affirmationskort som nedladdningsbar PDF! Du hittar den genom att klicka HÄR. Skriv ut, klipp ut - och börja tänk positivt om dig själv!

God Jul
önskar alla oss på Kvinno- och Tjejjouren Miranda


Publicerad: 2323-12-20

Maila för att boka tid för samtal, kvinna@jourmiranda.se

Vårt telefonnummer är 0150-780 44, där vi svarar i mån av tid. Om du önskar råd och stöd kan du även ringa Kvinnofridslinjen på 020 50 50 50. Är ditt ärende akut - ring 112.

AKTUELLT

Engagera dig

Vill du engagera dig?

Det finns alltid behov av frivilliga krafter som vill göra en insats tillsammans med oss. Som volontär hos Miranda kan du hjälpa till med olika saker. Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du kan och vill engagera dig..

Vi använder INTE cookies på denna sajt av säkerhetsskäl.